Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Els ajuntaments de Miravet i Rasquera premiats com els consistoris més Sostenibles en els XVII premi Ones Mediterrània

14 juny 2011 · Noticies

El premi a l’Ajuntament més Sostenible és una guardó que atorga Mare Terra Fundació Mediterrània, organitzadora dels Premis Ona Mediterrània, amb l’Agència Catalana de Residus i l’Associació Nacional de Municipis amb Energies Renovables. Amb aquest premi es vol reconèixer els ajuntaments que més aposten pel medi ambient, les energies renovables i sistemes ecològics, “ per un futur en condicions”.

Toni Borrell, alcalde de Miravet i conseller comarcal en funcions, i Núria Morera, tècnica de Medi Ambient del Consell Comarcal riberenc, han recollit els premis que els va entregar Josep Maria Tost, director de l’Agència de Residus .

L’alcalde miravetà va destacar en la seva intervenció la reducció de la fracció de rebuig que havia suposat per als municipis riberencs l’aplicació del pagament per generació entre els veïns: “ La mitjana catalana de quilos de rebuig per persona i dia es troba per damunt del quilo persona/dia. A Rasquera i Miravet abans d’aplicar el pagament per generació els percentatge es situaven al voltant del 200-250 grams. Una vegada aplicada aquesta taxa, ens movem entre els 75-80 grams de rebuig persona/dia”. Toni Borrell va insta al director de l’Agència de Residus de Catalunya ha seguir treballant en les línies que des de l’Agència estan tirant endavant.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: