Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La 8à Fira de llibre ebrenc: un referent tot i la pluja

6 juny 2011 · Noticies

“Per mi com a ex editor, és una enorme satisfacció trobar-se en un lloc on és produeix un dels efectes més important d’una cultura: la relació directa entre el llibre i els lectors. I això és el que necessitem per la nostra cultura”, ha assenyalat el director de lCIC en la seva intervenció. Riera també ha destacat “la hibridació” que es realitza al Literarum, on “es presenten i es donen a conèixer autors d’aquí amb forma no literària”. El director de l’Institut Català de les Indústries Culturals ha tancat la seva intervenció amb el compromís de “ continuar recolzant la fira no només en termes econòmics sinó recolzant també amb oferí possibilitats i amb, en definitiva, ajudar a fer créixer la fira i els nostres lectors”.

El director dels Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l’Ebre, Francesc Ferré, s’ha sumat al suport a la Fira, tot remarcant que “s’ha convertit en un referent no només per les Terres de l’Ebre sinó per a tot el país”.

Juanjo Duran, regidor morenc i conseller comarcal de Cultura, ha recordat el inicis de la Fira del llibre ebrenc, “ el repte valent i agosarat d’una colla d’emprenedors que creien en un projecte que seria útil per al desenvolupament del territori i per la reafirmació de la consciència ebrenca”. Duran ha tancat la seva intervenció acomiadant-se ja que no repetirà ni com a regidor ni conseller la propera legislatura. En el mateix sentit es va expressar l’alcalde en funcions de Móra d’Ebre, Josep Solé.

El director de la Fira, Albert Pujol es mostrava satisfet pel desenvolupament de la mostra al llarg de les anteriors edicions. “Los tres elements que tirem endavant la fira : Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, l’ajuntament de Móra d’Ebre i l’Institut Ramón Muntané, tots ells tenen una part ( de responsabilitat ) molt important perquè aquest 20 estands avui estiguin aquí”. Pujol també ha destacat el suport institucionals rebut per part de les administracions superiors.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: