Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Les empreses Pamesa i Talleres Julio Roc comencen el procés per implantar l’RSE

30 maig 2011 · Noticies

“ Pamesa és una empresa preocupada pels aspectes socials i ambientals és per aquest motiu que volem implantar mesures de responsabilitat social i empresarial, amb l’objectiu de fer cada dia les coses millor, treballant des dels àmbits social, ambiental i econòmic.”. Amb aquests arguments defensa la Consellera delegada de Pamesa, Lídia Brull, la voluntat d’aquesta empresa de participar en el procés d’implantació de l’RSE impulsat per l’Àrea de dinamització econòmica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

De moment són dos les empreses que participen en aquest projecte: Pamesa (dedicada del sector de l’obra pública) i Talleres Julio Roc ( dedicada als tancaments d’alumini i vidre) . Tot i que, cal afegir altres empreses de la comarca que també estan implantant les polítiques d’RSE en el marc del projecte d’ajuts europeus Leader.

Actualment, ambdós empreses es troben en una fase de diagnosi amb l’objectiu de conèixer l’estat actual de cadascuna de les empreses en relació als seus compromisos envers l’RSE, per així, poder elaborar un primer informe en el que quedin reflectides les seves potencialitats i els aspectes a millorar en els àmbits social, ambiental i econòmic.

“És molt important conscienciar i visualitzar a les empreses els comportaments responsables que ja tenen adquirits i és un fet que ens ha sorprès molt gratament”. Assenyalen des de l’àrea de Dinamització econòmica de l’ens comarcal.

L’objectiu final del projecte és segons la Consellera delegada de Pamesa “contribuir al desenvolupament equilibrat i sostingut de la nostra comarca”.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: