Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Reserva Natural de Sebes acull els nadons riberencs nascuts l’any 2010

15 maig 2011 · Noticies

Un any més el mas del director de la Reserva Natural de Sebes ha estat el punt de trobada d’unes 400 persones , segons el Grup de Natura Freixe, organitzadors de l’acte , que han portat els seus petits a l’entrega dels obsequis que cada any els regala l’organització. Tot i que la convocatòria va arribar als 207 nadons, només una setantena han recollit, als braços dels seus pares, una gorra i el tradicional diploma.

La jornada l’ha obert un grup l’espectacle Miranius, de la companyia Pamipipa, i els jocs gegants, de la companyia Pantomima. Una vegada entregats tots els diplomes i, també, com cada any, l’alliberament d’una au salvatge, enguany un astor, ha servit de cloenda.

Josep Manel Albiac, president del grup Natura Freixe, ha valorat molt positivament la novena edició de la Festa de la Cigonya, tot i que no ha amagat que la festa ha esta marcada per la crisi econòmica “ i que tira endavant gràcies a l’ajuda de l’ajuntament de Flix i altres institucions que hi col•laboren però, tot i això, cada any es fa una mica més feixuc aconseguí finançament per tirar endavant els projectes de la Reserva Natural de Sebes”. Per la seva banda, Oscar Bosch, alcalde de Flix i conseller comarcal, ha destacat el fet que Festa de la Cigonya ja s’ha convertit en “ tradicional, quan arriba la primavera”. Bosch també ha destacat el fet que la Reserva “necessita cridar l’atenció i fer veure a les administracions i a la gent, sobretot de la nostra comarca, que aquí hi ha actiu important alhora d’atreure turisme, alhora d’explicar i promoure la protecció de l’entorn. I per tant la Festa de les Cigonyes ajuda a tot això. “

Enguany s’ha iniciat el reconeixement a les empreses locals que donen suport a les reserva. L’empresa Oliflix i Resort Vilar Riu de baix ha rebut el primer guardó per la comercialització de l’Oli de qualitat produït als camps de la reserva.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: