Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal continua treballant per a la consolidació de les cooperatives agràries de la Ribera

5 maig 2011 · Noticies

La comarca de la Ribera va iniciar l’any 2009 un procés estratègic, liderat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb l’objectiu de dinamitzar i enfortí l’economia cooperativa al territori.

Un total de 5 cooperatives de la Ribera d’Ebre han participat en el darrer any d’un procés individualitzat de definició del seu pla estratègic i pla comercial, procés que ha dotat a les cooperatives agràries d’unes eines adequades per afrontar el seu futur d’una manera més sòlida i estable, sota uns criteris de professionalitat i visió empresarial.

“Des del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre – assenyala Pili Carballo, tècnic del departament de Dinamització econòmica de l’ens -, percebem l’impacte positiu que el conjunt d’aquestes actuacions han tingut en el territori, i es planteja una continuïtat del projecte, considerant les diverses necessitats detectades i l’estratègia del propi territori”

És amb l’objectiu de continuar treballant en la professionalització i competitivitat de les cooperatives agràries del territori que es plantegen diferents actuacions per a treballar a llarg d’aquest 2011, dins del marc del Pla de dinamització d’economia cooperativa a la Ribera d’Ebre.

En aquest sentit, les actuacions es focalitzaran en:

• Facilitar la consolidació dels processos d’intercooperació generat entre cooperatives

• Facilitar els processos d’implantació de les diverses estratègies generades per les cooperatives participants al projecte “Acompanyament pràctic en el desenvolupament d’estratègies de creixement, millora comercial i intercooperació. Aplicació directa en cooperatives agràries”

• Acompanyar a noves cooperatives en la definició de les seves estratègies de futur

(la fotografia pertany a la reunió de presentació del pla de cooperatives als actors del sector)

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: