Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal i el CERE organitzen una jornada per mostrar exemples d’implantació d’eines d’Internet 2.0 en la gestió política municipal

26 abril 2011 · Noticies

Amb l’objectiu de posar damunt la taula la conveniència en l’ús de les eïnes informàtiques 2.0 a través d’Internet, i d’informar a càrrecs electes, polítics locals presents i futurs, personal de gestió dels ens locals i ciutadans en general de la comarca de la Ribera d’Ebre, sorgeix la necessitat de fer una jornada que pretén fer veure com es poden utilitzar aquestes eïnes i quines experiències reals existeixen dins de la gestió municipal catalana avui.

La jornada s’iniciarà amb la benvinguda a càrrec de Bernat Pellisa, president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Àngels Pérez, presidenta del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE) i Josep Miquel Vila, coordinador d’informàtica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. A continuació la inauguració es realitzarà per videoconferència i anirà a càrrec de Ricard Faura, cap de servei de l’àrea de Societat de la Informació de la Secretaria de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya.

La primera ponència anirà a càrrec de Saül Gordillo, periodista i expert en l’ús de les eïnes 2.0 en política municipal, que exposarà les diferents opcions i eïnes que existeixen actualment i la forma de fer-ne un bon ús. Tot seguit es realitzarà un debat amb diferents experiències a càrrec de Gonçal Serrate, alcalde de Corbins (Segrià) de 1.320 habitants, vocal de la comisión de Telecomunicacions de la Federación española de municipios y provincias (FEMP) i vicepresident de LOCALRET, i Ricard Espelt, regidor de Copons (Anoia) de 320 habitants, dissenyador gràfic i màster en Societat de la Informació i del Coneixement per la UOC.

En la part final es pretén que el públic assistent pugui formular preguntes, dubtes i qüestions als ponents.

Per poder assistir a la Jornada, oberta a tothom, es necessari la inscripció prèvia a l’adreça electrònica serveisinformatics@riberaebre.org.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: