Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal lliurà els primers folres polars als guanyadors de la cursa de muntanya de Ginestar

14 febrer 2011 · Noticies

Els vencedors de la segona cursa “ Lo frare” de Ginestar van ser Javier Delgado (Spiridon Team) i Judit Casas (Ass. Esp. Diedre), que al costa de Ahmed ElQayed (segon ) i Albert Giné (tercer ), tots dos de la UEC Tortosa, i Olga Manko (UEC Anoia ), la tortosina Maria Elena Ferreres, segona i tercera respectivament, van rebre els folres polars que el Consell entregarà als guanyadors de la categories absolutes de les curses de muntanya que es celebrin als municipis de la Ribera d’Ebre. Les properes cites són a Miravet (27 de febrer), a Móra d’Ebre (24 de juliol) i Tivissa ( 9 d’octubre) .

El Consell Comarcal i el Consell Esportiu també premiaran al corredor i la corredora
que obtinguin més punts en una classificació de les quatre proves riberenques. Els guanyadors seran obsequiats amb un cap de setmana en una casa de pagès de la Ribera d’Ebre. Aquest premi s’entregarà en l’acte final d’atorgament dels premis del circuit de curses de muntanya de les Terres de l’Ebre 2011, el dia 27 de novembre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: