Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre aprova un pressupost “continuista” per l’any 2011

26 gener 2011 · Noticies

En total el pressupost aprovat en la sessió plenària d’ahir està fixat en 6.782.000 euros, el que suposa un augment del 21% respecte els pressupostos del 2010. Un augment motivat per la subvenció d’un milió d’euros destinada a la reindustrialització de la comarca. Tal com va explicar el president del Consell, Bernat Pellisa “ aquesta subvenció d’Acc1ó, anirà destinada a la compra de terrenys del polígon industrial del Molló”. Respecte el global dels pressupostos Pellisa, ha assenyalat que es tracten d’uns pressupostos “continuistes, d’estructura, que garanteixen donar serveis a tots els municipis de la Ribera d’Ebre ja sigui serveis tècnics, d’acció social i també serveis als municipis”. Uns pressupostos aprovats amb els vots a favor dels partits de govern i el vot en contra del grup de Convergència i Unió.

Respecte la resta de punts de l’ordre del dia, destaquem la retirada de la moció presentada pel grup de CiU, a l’oposició, per tal d’assumir les responsabilitats encaminades a la reindustrialització de la comarca. La retirada va respondre a l’acord entre l’equip de govern i el grup de CiU de reactivar la comissió de dinamització econòmica del Consell riberenc. En aquest sentit, Pellisa considerava que es tractava “ d’una bona notícia per la comarca”. “ En temes candents que hi ha a la comarca, és una molt bona notícia que hi hagi, com a mínim, la voluntat de tots els grups polítics presents a assolir objectius i la manera com s’han d’assolir” ha afegit. A partir d’ara el president del Consell comarcal ha apuntat que “ hi hauria d’haver un debat seriós, en què segurament, en moltes coses no estarem d’acord, perquè tenim uns plantejaments diferents, però sí que, com a mínim, hi haurà una comissió de dinamització econòmica on es podran posar els temes damunt de la taula. I a veure si entre tots som capaços de tirar-ho endavant”.

En el ple també es va aprovar la pròrroga de l’addenda per als primers sis mesos de l’any del conveni de col•laboració per gestió del Programa de mediació per al Lloguer social.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: