Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El curs de primers auxilis per a nens i nadons es tanca amb èxit de participació

23 desembre 2010 · Noticies

Aquest mes de desembre l’àrea de joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha organitzat un curs de 1rs auxilis en nens i nadons.
L’objectiu ha estat oferir una formació específica que complementi a totes aquelles persones que treballen amb nadons i infants (monitors, educadors..), pares o qualsevol persona interessada en la temàtica.

El curs ha estat impartit per la Creu Roja i ha constat de 8 hores lectives, en les quals s’han tractat diferents continguts que han de servir per realitzar una ajuda eficaç als infants en els primers minuts d’una situació d’emergència. En total un vintena de persones han realitzat el curs

Mari Bargueño, infermera de l’hospital de Móra d’Ebre i profesora de socorriste i primera auxilis, ha estat l’encarrega de la formació i valora molt positivament el curs. Segons Burgueñó “ és important l’interés de les persones que s’han apuntat al curs ja que demostra una inquietut d’aprendre coses davant situacions puntuals”.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: