Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre acull un Taller d’apoderament de dones de cara a la seva inserció laboral

1 desembre 2010 · Noticies

El projecte “Tallers d’apoderament de dones de cara a la seva inserció al mercat de treball” s’emmarca dins de l’objectiu de la referida Taula Territorial de poder oferir als agents implicats un recurs operatiu per a les dones usuàries que condueixi a l’apoderament per a la recerca o restabliment de la seva trajectòria laboral tenint en compte la seva situació.

Anem per feina és l’entitat encarregada d’aquest projecte que respon a l’encàrrec fet pel Departament de Treball per tal d’impulsar l’existència d’un recurs al territori que ofereixi a les dones un espai per l’apoderament laboral amb la col•laboració de l’Àrea d’Acció Social, Dona i Immigració, i del Departament de Dinamització Econòmica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

La finalitat dels Tallers és fer un abordatge de les mancances detectades en el col•lectiu beneficiari un cop tracten de reprendre la seva trajectòria laboral.

Des del passat 29 de novembre i els dies 1, 13, 15 i 20 de desembre es durà a terme un Taller que constarà de 5 sessions grupals de 3 hores, i en el cas de ser necessari es podran fer algunes sessions de seguiment individualitzat. Tanmateix, es realitzaran tasques de sensibilització per afavorir la contractació del col•lectiu mitjançant sessions informatives amb diferents representants d’empreses de la zona.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: