Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El serveis d’Atenció Primària del Consell Comarcal participen en una publicació del Departament d’Acció Social i Ciutadania

25 novembre 2010 · Noticies

L’entrevista a la cap de l’Àrea d’Atenció Primaria del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Anna Rel, és una de les 26 entrevistes que formen aquest primer volum d’” Entrevistes a directius i directives de serveis socials. Volum 1”.

Tal com explica al pròleg Jordi Rustullet, secretari general del Departament d’Acció Social i Ciutadania, la publicació vol “ posar en valor el rol, enormement complex, dels directius i directives en serveis socials a Catalunya”. Pel que fa al contingut, Rustullet apunta: “ Dins i trobareu el testimoni de 26 persones que treballen dia a dia per fer dels serveis socials un instrument que sigui cada vegada més sensible a les necessitats de la ciutadania, i que coneixen de primera mà la realitat i els reptes que es plantegen. A més a més, a través d’aquest document podrem assolir un valuós aprenentatge sobre la realitat de la direcció en serveis socials avui en dia “.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: