Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Empreses de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta comencen a incloure criteris de Responsabilitat Social Empresarial (RSE)

23 novembre 2010 · Noticies

Fins a 5 empreses de les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta s’han beneficiat de l’ajut Leader de polítiques de RSE. En aquest sentit, al llarg d’aquest 2010 el CIS ha elaborat una diagnosi i un pla de millora per aquestes empreses relativa als aspectes econòmic, ambiental i social de les mateixes. Durant la propera anualitat ( l’any 2011) es portaran a terme les accions de millora proposades en cada pla, sempre a través d’un seguiment i assessorament tècnic.

Dins l’anualitat del 2010, que s’ha tancat recentment, també cal destacar les actuacions de sensibilització al territori que s’han portat a terme, adreçades a empreses, tècnics i interessats en general de les dos comarques. També s’han realitzat jornades informatives – durant els mesos de març i octubre, respectivament- que van inclouré visites a empreses del territori català , més concretament la Unió Cooperativa Agrària de Reus així com diverses entitats a la comarca de la Garrotxa, que ja apliquen la RSE.

Laura Farré, tècnica del CIS, destaca el fet que “ tots els promotors que han sol•licitat l’ajut ( del Leader ) van mostrar-se interessats en adherir-se a aquest projecte. Finalment se n’han escollit cinc que és el màxim que, de moment, podem donar cobertura. Tot i que la RSE en general és desconeix al territori, en un primer moment, quan es va explicar als promotors, tots es van mostrar interessats en aquest projecte”. Per Farré, amb aquest primer anualitat, “ hem iniciat un procés d’assentament que, no només consisteix en implantar polítiques de RSE durant un any, sinó que el que fem és donar eines als promotors perquè això suposi una millora continua en el futur”.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: