Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La setmana de la Seguretat Informàtica es tanca amb èxit de participació i una sensibilització més gran dels riscos de les TIC

15 novembre 2010 · Noticies

La jornada, que va celebrar-se la passada setmana, fer arriba a diferents sectors de la societat la importància de la seguretat informàtica. Des dels alumnes dels centres d’educació de la comarca fins els empresaris van rebre consells de tècnics del Cesicat (Centre de la Seguretat Informàtica de Catalunya).

El president del Consell Comarcal, Bernat Pellisa, fa “ una valoració molt positiva de la setmana de la seguretat informàtica. S’han organitzat unes jornades molt profitoses dedicades a tots els segments de la població. I jo crec que la gent ha percebut que la seguretat informàtica pot comportar molts problemas i dificultats si es pateix algun atac. Per tant aquest objectiu s’ha acomplert i la gent s’ha sensibilitzat respecte aquesta qüestió “.

Des del departament d’informàtica del Consell Comarcal, Miquel Vila, destaca que la jornada “ és l’inici d’un referent, ja que després de la setmana de la seguretat informàtica, el departament d’informàtica del Consell ens hem convertit en una pota del Cesicat al territori. Tant les administracions, empresaris com els estudiants de la comarca poden acudir als Telecentres que hi ha als diferents municipis per tal d’assessorar-se respecte aquesta qüestió”. Vila afegeix que en el casos que els Telecentres no puguin donar una resposta satisfactòria s’elevaran els dubtes al Cesicat.

A part dels actes inscrits a la jornada, també s’han celebrat alguns actes paral•lels o s’ha buscat orientar-ne alguns cap aquesta temàtica. És el cas de la jornada de formació que organitza el departament de joventut del Consell ribrenc i que enguany va centrar-se en les addicions a les noves tecnològies entre els joves. El director del Cesicat, Josue Sallent, va ser l’encarregat de tancar aquest jornada de formació.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: