Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Els ajuntaments i consells comarcals de les Terres de l’Ebre, a punt per executar els 10 milions d’euros dels fons d’industrialització

2 novembre 2010 · Noticies

( Generalitat de Catalunya). El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó, va reunir-se ahir a la tarda a la seu de la Delegació del Govern de Catalunya, a Tortosa, amb la subdelegada del Govern espanyol, Teresa Pallarès, i amb alcaldes i representants dels ajuntaments de Tortosa, Amposta, Gandesa, Roquetes, Flix i els consells comarcals de la Ribera d’Ebre i del Baix Ebre.

En la reunió han intervingut tècnics d’ACC1Ó que han explicat als participants el procés pel qual aquesta entitat transferirà als municipis i ens comarcals els 10 milions d’euros dels fons d’industrialització inclosos en els pressupostos generals de l’Estat d’aquest any 2010.

Segons el delegat del Govern, la previsió és que a partir del dia 15 de novembre ACC1Ó comenci a emetre les resolucions per a cadascun dels projectes: l’adquisició de les naus de Lear, la dotació d’aigua i gas al polígon Catalunya Sud, l’electrificació de l’Oriola i l’antena TECNIO a Amposta, la planta de valorització energètica de residus al Molló, l’ampliació del centre d’empreses de Flix i la construcció del viver empresarial de Gandesa.

“En la reunió hem repassat l’estat dels projectes i la feina feta fins ara i en sortim amb el convenciment que podrem executar tots els fons en el termini previst”, ha explicat el delegat del Govern. En aquest sentit, Salvadó ha afirmat que els projectes es completaran a 31 de desembre de 2011 i ha assenyalat que, en cas que hi hagi algun retard, l’Estat dóna una pròrroga de sis mesos per finalitzar la inversió.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: