Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Fira Agrícola, Ramadera i Indústrial de Móra la Nova espera rebre 50.000 visitants

22 octubre 2010 · Noticies

Fins diumenge el recinte firal de Móra la Nova acull la nova edició de la fira que ahir al vespre va ser inaugurada oficialment. L’encarregat d’obrir la mostra, va ser el candidat a la presidència del Govern de Catalunya per la federació de Convergència i Unió, Artur Mas, que va evocar la seva entrada a l’administració catalana i, degut a aquest motiu, els viatges que el van portar a visitar les diferents fires que es celebraven al territori català, entre elles la de Móra la Nova. Una vegada finalitzada la visita pels diferents espais de la fira el president de CiU afirmava que l’important de les fires “ és que hi hagi ambient, que la gent vagi pel carrer, que la gent volti, que visiti els estands. Això és important, i està passant aquí a Móra la nova”.

Durant l’acte d’inauguració també es van entregar els premis del concurs literari i del concurs de vins.

La 179 edició de la fira multisectorial de Móra la nova romandrà oberta fins diumenge i hi han 170 expositors dels diferents sectors. Segons els organitzadors al llarg dels tres dies que durarà la fira esperen que al voltant de les 50.000 persones provinents de la Ribera i les comarques veïnes omplin els carrers i el pavelló moranovenc. El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre també està present a la mostra amb un estand on es poden veure alguns dels actius culturals i turístics de la comarca .

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: