Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La XVII trobada de Corals de la Ribera d’Ebre reuneix més de 400 persones a Rasquera

17 octubre 2010 · Noticies

El centre cívic de Rasquera va ser l’escenari per la trobada de le corals que cada any organitzar el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Els 6 grups participants ( Veus de Riba-Roja; Grup Coral de la Palma d’Ebre; Cor l’Aubadera de Móra d’Ebre; Coral Dicibels – agrupació coral de persones nouvingudes que resideixen en diferents municipis de la Ribera d’Ebre i el Baix Ebre- ; l’Orfeó Tivissà i la Coral de Rasquera) van cantar algunes peces i van tancar la trobada amb el Cant de la Senyera interpretat per totes les corals damunt l’escenari.

El president del Consell Comarcal, Bernat Pellisa, va entregar els recordatoris de la trobada i va ser l’encarregat de donar la benvinguda als cantaires i acompanyants. El president de l’ens comarcal va recorda “ el moment en que ens trobem: ben a prop d’aconseguir a nivell comarcal, l’excel•lència pel fa a l’àmbit cultural. Una excel•lència que hi hem arribat gràcies als grans noms que han donat projecció a la Ribera d’Ebre fora del seus límits. Però aquesta fita no s’aconseguirà sense valtros que socialitzeu la cultura, als locals d’assaig, feu que la cultura sigui viva dins dels nostres pobles”. Pellisa va donar una benvinguda especial a la Coral de Rasquera i a la Coral Decibel que van participar per primera vegada en la trobada de corals riberenques.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: