Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La gestió dels residus a la Ribera d’Ebre, Terra Alta i Priorat s’informatitza mitjançant Internet

8 setembre 2010 · Noticies

La nova pàgina web del Consorci per la Gestió dels Residus Municipals de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat permet obtenir una gestió unificada i compacta de totes les tasques que es realitza el Consorci.

L’objectiu del nou lloc web és millorar la transparència de les tasques i el seguiment de la producció de cara als ajuntaments consorciats i també pel coneixement dels ciutadans. Per tal d’optimitzar-ne l’ús tots els tècnics del consorci han rebut una formació personalitzada d’utilització de la nova aplicació i compten amb un servei d’ajuda a possibles problemes informàtics
Cal destacar que es poden consultar les dades des de l’any 2005 fins a l’actualitat. S’actualitzen cada principi de mes i poden aparèixer en format text i gràfic.

En aquest sentit, el conseller de medi ambient de l’ens, Antoni Borrell, assenyala “ que un dels objectius del pàgina web del Consorci per la Gestió de Residus Municipals de la Ribera, la Terra Alta i el Priorat és que les persones dels diferents municipis de la comarca la puguin consultar i veure les dades del seu municipi i també les dels altres pobles. Així tots poden ser partícips del què fan al seu poble i a la resta. D’aquest manera, per tant, si veuen que hi ha un municipi que ho fa millor es pot genera debat per millorà la recollida selectiva del que ho fan en aquest moment”.

L’aplicació ha estat creada i està gestionada tècnicament pels serveis informàtics del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, dins del projecte Ribera d’Ebre, territori digital impulsat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i que compta amb la col•laboració del Departament de Governació i Administracions Públiques, Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació i Ministeri d’industria, turisme i comerç.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: