Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

26 de juliol. Ple del Consell Comarcal

26 juliol 2010 · Noticies

El dimecres 26/7/2006, a les 18.30 hores, tindrà lloc a la sala d’actes del Consell Comarcal, una sessió del Ple, amb l’orde del dia següent.

1.Lectura i aprovació de l’acta de la sessió núm. 6/2006, de 26/6/2006.

2.Aprovació de l’annex al conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i l’Oficina Provincial de la Creu Roja Espanyola a Tarragona en relació al servei de teleassistència domiciliària.

3.Aprovació del conveni de col·laboració amb l’Organisme Autònom per a la Societat de la Informació (OASI) i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per a la formació digital dels ciutadans de les comarques de Tarragona.

4. Aprovació del conveni de col·laboració entre el Departament de la Presidència i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per a la creació i gestió d’un telecentre de la xarxa pilot de telecentres equipats amb programari lliure.

5.Aprovació del conveni de col·laboració entre el Consorci Administració Oberta de Catalunya i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per a la prestació de serveis d’assistència tècnica per a la promoció i el desenvolupament de la societat de la informació a les administracions locals de la comarca.

6. Aprovació del conveni entre el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per a la promoció conjunta i coordinada d’una campanya de publicitat per al 2006.

7. Aprovació dels comptes generals comarcals corresponents a l’exercici de 2005.

8. Aprovació de les Bases que regeixen la convocatòria pública per a la concessió d’ajuts econòmics de caràcter individual a les famílies per al pagament de les llars d’infants en el curs 2006-2007, i de les Bases que regeixen la convocatòria pública per a la concessió d’ajuts econòmics de caràcter individual per a l’adquisició de llibres escolars en el curs 2006-2007.

9. Aprovació de les Bases que han de regir la concessió d’ajuts econòmics en matèria de menjador escolar, per motius socioeconòmics o geogràfics, a les famílies dels alumnes que no tenen dret a gratuïtat d’aquest servei, en el curs 2006/2007, i aprovació de les Bases que han de regir la concessió d’ajuts econòmics en matèria de transport escolar a les famílies dels alumnes que no tenen dret a la gratuïtat d’aquest servei , en el curs 2006/2007.

10. Ratificació de decrets de Presidència.

11. Moció presentada pel Grup Comarcal de Convergència i Unió en suport a la instal·lació d’una central de cicle combinat al terme municipal de Riba-roja d’Ebre.

12. Moció presentada pel Grup Comarcal de Convergència i Unió en relació al nou Estatut d’Autonomia.

13. Control i fiscalització de la resta d’òrgans de Govern, I: Decrets de Presidència, Resolucions de Gerència, i actes de les sessions de la Comissió de Govern Comarcal.

14. Control i fiscalització de la resta d’òrgans de Govern, II: Informacions de Presidència.

15. Precs i preguntes.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: