Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La cloenda del curs de gimnàstica de manteniment de la gent gran de la Ribera d’Ebre reuneix 400 persones a la capital riberenca

17 juny 2010 · Noticies

La vintena edició de la cloenda del curs de gimnàstica de manteniment per la gent gran, que organitza, el departament d’Acció Social del Consell Comarcal ha començat aquest matí amb la rebuda institucional al teatre la Llanterna de Móra d’Ebre. El president del Consell Comarcal, Bernat Pellisa ha donat la benvinguda a les més de 300 persones que omplien el teatre de la capital riberenca. Pellisa ha destacat la celebració de la 20ª edició “ d’un projecte engegat l’any 1991 que a hora d’ara ja s’ha consolidat i que durant lo curs ja espereu. L’objectiu bàsic d’aquesta activitat és contribuir a la millora de la qualitat de vida de la gent gran de la nostra comarca a nivell físic i psíquic i també socialitzar la vida del nostres pobles. Enguany la festa es complerta, ja que s’ha afegit Miravet, l’últim poble que quedava per participar” . Pellisa ha agraït l’empenta del monitors que imparteixen els diferents grups de la comarca, amb un total de 308 alumnes”.

El president del Consell ha tingut unes paraules de record pel Josep Anton Fortuño, monitor dels grups d’Ascó, Vinebre, la Torre de l’Espanyol i Riba-roja traspassat aquest curs de forma sobtada.

L’alcalde Móra d’Ebre, Josep Solé Biosca, s’ha mostrat satisfet amb al presència dels alumnes del curs de manteniment i acompanyants. Solé ha afirmat ” per aquest alcalde és un goig veure tot el teatre municipal ple i per aquestes persones. Sobretot pel que representeu vosaltres: la gent gran representeu els que ens heu donat tot el que tenim. A mi només em resta desitjar-vos que passeu un dia de germanor”.

La jornada s’ha tancat amb un dinar que ha reunit als alumnes, acompanyats i representants polítics de tots els municipis al pavelló poliesportiu de Móra d’Ebre. Durant la l’acte de benvinguda s’ha anunciat que l’any vinent el municipi que acollirà la jornada de la cloenda del curs de manteniment de la gent gran de la Ribera d’Ebre serà a Flix.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: