Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal tindrà un punt d’atenció als ciutadans de la Ribera nord al viver d’empreses de Flix

19 maig 2010 · Noticies

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Bernat Pellisa, i l’alcalde de Flix, Oscar Bosch, han acabat d’enllestir , aquest matí al viver d’empreses, els detalls que quedaven pendents a l’hora d’engegar l’espai d’atenció als ciutadans al centre d’empreses d’alguns dels serveis que ofereix el Consell.

Aquest actuació s’inclou en el conveni de col•laboració entre el Centre d’Empreses “ La Ribera “ de Flix i el Consell riberenc pel qual les persones encarregades dels serveis d’habitatge, consum, mediació comarcal i assessorament empresarial ( tant des del departament de Dinamització econòmica com des del Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques (CIS)) es desplaçaran, inicialment, una vegada a mes al viver d’empreses. Per la seva banda, el centre d’empreses posarà una persona de contacte per concertar les visites.

El president del Consell riberenc, Bernat Pellisa valorava l’aproximació de l’administració local als veïns. “Entenem que és un pas molt important, l’apropament de l’administració als ciutadans, sobretot de la Ribera nord. Tocava apropar la institució a tot aquest gent. Fins ara s’havien realitzat algunes actuacions des del departament de consum i ara s’amplien a quatre departaments més” ha assenyalat Pellisa.

L’alcalde de Flix, Oscar Bosch, ha recordat al intenció del consistori de convertir el centre d’empreses en el viver d’empreses comarcal. En aquest sentit ha subratllat que s’ha aconseguit “ un doble objectiu. D’una banda s’apropen els serveis que ofereix el Consell al ciutadà i de l’altra el consell entra a participar del viver d’empreses “.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: