Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre entra al viver d’empreses “ La Ribera “ de Flix

26 març 2010 · Noticies

El president de l’ens comarcal, Bernat Pellisa, i el conseller delegat de Flix Gestió d’Iniciatives Econòmiques (SAM), Pere Muñoz, han signat aquest matí el conveni de col•laboració entre les dos entitats per tal de potenciar la dinamització i diversificació econòmica de la comarca.

El president de l’ens riberenc ha destacat la importància d’un conveni “històric que posa de manifest la voluntat del Consell de treballar a totes les zones de la comarca. I alhora també és important per l’ajuntament de Flix, ja que és un reconeixement per una obra iniciada fa cinc anys com és al construcció de l’únic viver d’empreses de la Ribera”.

En virtud del conveni, el Consell aportarà 12.000 € anuals i posarà a disposició del viver flixanco l’equip de Dinamització Econòmica de l’ens. Per la seva banda, Flix Gestió d’Iniciatives Econòmiques (SAM) cedirà un despatx de la instal•lació per a l’ús del personal del Consell.

El conseller delegat de Flix Gestió d’Iniciatives Econòmiques (GIE), Pere Muñoz, ha subratllat el valor de l’entrada del consell al viver, ja que “ qualsevol viver d’empreses de Catalunya té darrere el Consell Comarcal. Per aquest motiu és una gran satisfacció per nosaltres comptar, a partir d’ara, amb el suport del Consell riberenc”. Muñoz també ha destacat el fet que, “ per nosaltres és molt important que l’ens entri al consell de d’administració de GIE, que tingui veu pròpia i aporti alternatives. En un moment, en que l’economia ens obliga a treballar entre municipis i entre administracions”.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: