Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Cassolada reuneix prop d’un miler de persones a la Torre de l’Espanyol

16 març 2010 · Noticies

Els organitzadors de la Mostra, l’Ajuntament de la Torre amb la col•laboració desinteressada del veïns, han xifrat en prop d’un miler el número de visitants que al llarg del matí d’avui han passejat per tot el municipi. Una xifra que pren com a base els 750 tiquets de degustació de la Cassolada ( un guisat a base de patates i ganyims ) que s’han venut entre les deu i la una del migdia.

L’alcaldessa de la Torre de l’Espanyol, Conxi Solé, ha destacat ,en l’obertura de la jornada,la qualitat dels productes del municipi i “ la difusió que s’ha fet de la jornada perquè aquells que ens visitin conegui la gent de la Torre i els productes que elaboren”. Solé ha agraït als veïns del municipi la seva participació alhora de tira endavant al Mostra ja que “ aquí es demostra que la unió fa la força”.

Per la seva banda, el vicepresident del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Josep Solé, ha subratllat el caràcter participatiu dels veïns de la Torre ja que l’any passat van organitzar la Festa de la Clotxa i l’any 2008, la Festa Intercultural. “ Aquestes activitats son molt importants, ja que permet gaudir d’un dia festiu, mentre es promociona, es posar en valor, el poble de la Torre i la comarca a l’exterior” ha afegit el representant de l’ens comarcal. Solé ha tancat la seva intervenció desitjant noves edicions de la Mostra de productes locals.

Joan Albert Campos, president de la comissió consultiva de Turisme de la Cambra de Comerç de Reus, s’ha encarregat del pregó inaugural de la Mostra. Campos ha agraït poder participar en l’inici d’una iniciativa “ on em consta hi han dipositades moltes energies i, especialment, moltes esperances alhora de posicionar el municipi com un punt de destinació gastronòmica. El representant de la Cambra de Comerç de la capital del Baix Camp ha instat als veïns “ a mantenir les tradicions. Ja que és la forma més significativa de demostrar l’arrelament al territori. Conèixer és estimar. Iniciatives com aquesta no neixen espontàniament, al darrer hi ha idees i treball de persones que han treballat per portar a terme la 1ª Mostra”.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: