Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Fira d’Intercomarcal de l’Oli i la final nacional de cross dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya omplen Móra la Nova

1 febrer 2010 · Noticies

Móra la Nova va acollir el passat cap de setmana dos actes ben diferents, però que es van complementar perfectament.

D’una banda, l’edició d’enguany de la Fira Intercomarcal de l’Oli que va reunir productors i elaboradors de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat. L’acte d’inauguració de la FIO va comptar amb la presència de Joan Roig, senador per Convergència i Unió. Roig va destacar en la seva intervenció el difícil moment que passar el sector de l’oli però va instar als productors ha manteni la qualitat del seu producte.

Recentment, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va aprovar la signatura d’un conveni de col•laboració amb l’ajuntament moranovenc per tal de potenciar el pavelló firal del municipi. El consell aportarà 20.000 euros anuals i podrà disposar d’un estand durant la tradicional fira multi sectorial, així com en la resta de certàmens que s’organitzin en aquest espai.

Diumenge, la FIO va compartir el protagonisme amb la celebració de la 29 trobada i final nacional de cros dels jocs esportius escolars de Catalunya que va omplir el barranc de Nolla amb els atletes del futur.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: