Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Reportatge sobre els Telecentres de Ribera d’Ebre

13 gener 2010 · Noticies

Flix, la Torre de l’Espanyol, Móra la Nova, Móra d’Ebre i Benissanet són 5 de les 18 seus que es troben al territori de la Ribera d’Ebre. Tot i la seva separació física, els 18 punts conformen una mateixa realitat i treballen de forma cohesionada per promoure l’ús i el coneixement de les TIC entre la seva població. Mitjançant aquest sistema, cada població disposa d’una seu municipal que permet que els seus ciutadans puguin connectar-se, sense necessitat de desplaçar-se. Totes aquestes seus estan coordinades pel Punt TIC de Móra d’Ebre, ubicat a la Seu Comarcal de la Ribera d’Ebre.

En el següent vídeo-reportatge, les cinc seus ens parlen de cinc temes i projectes sobre els quals s’està treballant en el territori. Són: la formació, la dinamització, l’aplicatiu de gestió, el programari lliure i l’assessorament tècnic.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: