Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El V taller d’ocupació del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre forma 8 dones com auxiliars d’ajuda a domicili

31 desembre 2009 · Noticies

Les 8 dones que ha realitzat el taller poden realitzar tasques en els centre geriàtrics de la comarca com en les tasques d’atenció als domicilis que realitzar el Consell Comarcal. En l’acte de tancament del curs, el conseller dels Serveis Socials del Consell Comarcal, Josep Solé, ha lamentat el fet que l’any vinent no es repeteixi el taller però ha assenyalat que des de l’ens es seguiran insistint per tornar a organitza’l perquè “ des del Consell creiem que hi ha una oferta molt important en aquest sector, que, a més a més, serveis per donar una millor qualitat de vida als nostres ciutadans”.

Per la seva banda, les treballadores han agraït l’oportunitat i esperen poder trobar una fenia ben aviat. El coordinador del curs Bernat Torres ha destacat les sinergies que genera el curs, ja que algunes dels participants també s’han apuntat als cursos de català i per algunes ha suposat tornar a estudiar.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: