Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El potencial turístic de la Ribera d’Ebre protagonista de l’estand del Consell a la Fira de Móra la Nova

27 octubre 2009 · Noticies

Un any més el Consell Comarcal ha participat en la darrera edició de la Fira multi sectorial de Móra la Nova, que enguany ha arribat a la 178 edició.
L’estand del Consell Comarcal a la fira s’ha centrat en els diferents actius turístics, com ara, la gastronomia ( i més concretament amb la clotxa); la navegació i les festes tradicionals dels diferents municipis ( Sant Antoni a Ascó o Santa Agda a Riba-roja – per citar-ne dos- ).

Una novetat de l’edició, que va cloure el passat diumenge, va ser la informació relativa al programa Leader, d’ajuts europeus al desenvolupament econòmic, social i natural a nivell local. En aquest sentit hem de recordar que les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, formen el que s’anomena un Gal, un grup d’acció local sota la denominació de Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconomiques ( CIIS ), per tal d’assessora aquelles persones i administracions que vulguin acollir-se al Leader.

La presència del Consell riberenc també es va fer palesa en la inauguració de la fira, ja que el president de l’ens, Bernat Pellisa, va representar al consell en aquest acte celebrat el dijous, 22 d’octubre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: