Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La cinquena Festa Intercultural de la Ribera d’Ebre omple la plaça de l’Arenal de Miravet

4 octubre 2009 · Noticies

El president del Consell Comarcal, Bernat Pellisa, ha obert la jornada recordant els canvis socials i econòmics que s’han produït des de la primera jornada. “Les primeres jornades tenien l’objectiu de reunir la gent del territori i els nouvinguts. Avui, però, la jornada és un homenatge amb un poble que ha fet de la immigració una oportunitat. Integrant-la a la brigada de l’ajuntament, i altre llocs de treball”.

Per la seva banda l’alcalde de Miravet, Antoni Borrell, ha destacat l’orgull que significa organitzar una festa com aquesta, “ en un municipi on si poden trobar una vintena de nacionalitats diferents”. Borrell ha agraït els organitzadors de la festa, sobretot, pel fet de recuperar la jota del municipi.

La festa ha comptat amb més de cinc-cents visitants que han degustat els plats que han preparat persones d`una vintena de nacionalitats de països tan allunyats com Argentina i la India. Els participants també han gaudit de música de diferents llocs del món i fins i tot hi hagut mostra de la dansa del ventre. Els més petits també han pogut participar en diferents jocs tradicionals.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: