Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Una trentena d’expositors omplen Raure la fira d’arts i oficis d’arrel tradicional de Ginestar

27 setembre 2009 · Noticies

L’alcalde del municipi, Josep Maria Domènech, ha destacat en la inauguració de fira la voluntat de continuar-la “any rere any, ja que d’aquesta manera es podrà consolidar , ja que d’aquesta manera es podra potenciar el desenvolupament econòmic i social com cultural del municipi”.

Mel, mató, vi i ceràmica, tot artesanal, és el que podia trobar en la primera fira d’arts i oficis d’arrel antiga de Ginestar. Una mostra on també s’ha pogut veure com s’omplien els matalassos, quan aquest eren fets de llana, i fins i tot els més petits podien fer funcionar un torn.

Domènech ha agraït als expositors la seva participació però també a estès l’agraïment “ als visitants que participaran en les activitats ja que gràcies a tots Ginestar farà un pas endavant”. Prèviament, s’ha inaugurat les obres del carrer Castelar, de les que l’alcalde n’ha destacat “ la inversió de més de 186 mil euros provinents del Fons estatal d’inversió local. Gràcies al fons s’ha pogut realitzar aquesta obra que en principi no tenien finançament de cap altra administració”. Uns fons estatals que Domènech ha demanat que es repeteixin.

En aquest sentit la subdelegada ha avançat que es preparà un nova tongada dels Fons estatals d’inversió local, “ amb una inversió de 5000 milions d’euros”. Respecte la fira, Pallarès, ha destaca el fet “ que amb la mostra de productes i oficis locals el que esteu fent és promocionar el vostre poble entre els municipis veïns i dins de la comarca”. “ Aquesta és la primera però estic segura que continuarà amb properes edicions” ha afegit.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: