Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El servei de mediació comarcal de la Ribera d’Ebre rep una subvenció de 8.000 euros

18 setembre 2009 · Noticies

El president del consell comarcal, Bernat Pellisa, va signar el passat dia 18 el conveni amb el departament de Governació per la subvenció de projectes dels ens locals de desenvolupament comunitari.

Els convenis que tenen una durada anual tindran una continuïtat en el temps, ja que són programes d’incidència veïnal, social i cívica. L’objectiu dels projectes és articular una comunitat cohesionada mitjançant una tasca transversal feta en el barri, o en el municipi. Els plans de desenvolupament comunitari prenen especial rellevància en les ciutats més poblades situades a l’entorn de Barcelona.

El consell riberenc és un dels 9 consells comarcals de tot Catalunya, que al costat de 43 ajuntament, han establert aquest conveni per tira endavant projectes de desenvolupament comunitari que tenen un cost global de més de 2 milions d’euros.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: