Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La XXII Fira del Caçador de Móra d’Ebre tanca amb èxit de visitants

14 setembre 2009 · Noticies

La inauguració oficial de la fira aquest matí ha anat a càrrec del representant de la Diputació de Tarragona, Joan Sabanza, alcalde de Móra la nov i president de la comissió d’Hisenda de la Diputació. Sabanza ha estat acompanyat pel president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Bernat Pellisa; Juanjo Duran, primer tinent alcalde de Móra d’Ebre i diversos regidor de l’ajuntament morenc, així com, César Candás, director de la Central Nuclear d’Ascó ; Paco Piera, president de la federació catalana de caçadors, Manolo Goméz president de Societat de Caçadors de Móra d’Ebre i José Pedro Bertomeu vicepresident de la federació de caçadors de les Terres de l’Ebre.

El president del Consell riberenc ha lliurat la placa al millor stand de venda de gossos. Un premi que ha recaigut en “ Beagles de Puigventos “ de Jordi Vallmajó, criador de Avinyonet de Puigventos (Girona).

El tresorer de la Societat de Caçadors morenca i portaveu de l’organització, Jordi Fornós, es mostrava satisfet amb l’èxit de la fira, per la que han passat unes cinc mil persones els dos dies que ha estat oberta. Pensant en la XXIII edició, Fornos afegia que “ es preveuen canvis d’ubicació de la fira, ja que l’espai on es celebra actualment no s’hi podrà accedir”.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: