Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Bernat Pellisa assumeix la presidència del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

5 setembre 2009 · Noticies

Bernat Pellisa ha jurat el càrrec de president de l’ens comarcal aquest matí, després de les votacions en les que s’ha imposat com a únic candidat per 10 vots a favor i 6 en blanc.

En el seu discurs ja com a president, l’alcalde de Rasquera, ha agraït la confiança de les persones de l’equip de govern, format per PSC i ERC, al representant del independents de Catalunya i al grup de CiU “ per l’acte de generositat de no presentar candidats i emetre un vot en blanc”.

Després dels agraïments, Pellisa s’ha referit a la situació econòmica actual i els efectes que aquesta està tenint en municipis com Flix o Móra la Nova. “Crec que des del consell comarca”l, ha afegit al respecte, “hem de prendre part i ser partícips dels desenvolupaments industrials projectats a la comarca. Des de la reconversió industrial de Flix fins al polígon del Molló o com el de Móra d’Ebre i d’altres iniciatives industrials que sorgeixin a la Ribera”. El nou president del consell riberenc s’ha referit a la crisi de la pagesia. “ Des de la fruita dolça amb problemes derivats de les plagues fins al desenvolupament d’altres productes agroalimentaris elaborats a la nostra comarca”.

Pel que fa els serveis, Bernat Pellisa, ha fet esment a l’hospital comarcal i i en una menció a l’administració ha apostat “ per una prestació de serveis més propera”. En aquest sentit, Pellisa repassat els diferents departaments del Consell, des dels serveis informàtics, passat per el de dinamització econòmica i acabant pels serveis socials “ estem en un moment en què tenim una població envellida i hem de donar plenament suport i aplicar la llei de la dependència”.

Bernat Pellisa ha acabat la seva intervenció demanant al consellers i conselleres “ la complicitat, voluntat de treball i la imaginació necessària per sortir d’una difícil situació”.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: