Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Josep Solé, presenta la renúncia al càrrec

31 agost 2009 · Noticies

El canvi a la presidència es farà en virtut de la reedició de l’acord entre Partit dels Socialistes de Catalunya i Esquerra Republicana de Catalunya per forma equip de govern i partir-se la presidència de l’ens comarcal. Josep Solé ha estat al capdavant de la institució quatre anys després de que en l’anterior legislatura substituís, també a la meitat del mandat, a Pere Múnoz, llavors alcalde de Flix per Esquerra Republicana, gràcies al pacte entre PSC i ERC.

Solé ha destacat el bon ambient de treball que s’ha mantingut al llarg d’aquest dos anys dins l’equip de govern i també amb el grup de Convergència i Unió, a l’oposició. “ Fins i tot hem iniciat converses per tal d’apropar posicions ja que en les institucions de segon grau, com el consell, és important aconseguir un bon clima de treball per aconseguir entre tots tira la comarca endavant”. En el mateix sentit s’ha expressat Bernat Pellisa, president en funcions, “ la voluntat és d’arribar a acords. Jo crec que tots tenim clars els problemes de la comarca i ara hem de ser capaços d’afrontar-los tots junts”.

Pellisa prendrà possessió del càrrec de president el proper dissabte en un ple extraordinari que es preveu començar a les dotze del migdia.

En el ple d’avui també s’han aprovat les bases per la convocatòria d’ajuts econòmics per al pagament de les llars d’infants en el curs 2009-2010, així com els ajuts per a l’adquisició de llibres escolars per al present curs. En aquest sentit també s’han aprovat les bases per la concessió d’ajuts per al menjador escolar per aquelles famílies amb alumnes que no tenen dret a la gratuïtat d’aquest servei, i les ajudes en matèria de transport escolar.

Prèviament, els conseller han dedicat un minut de silenci a la memòria de la regidora de Flix Montserrat Canals Aliaga, traspassada fa una setmana. Canals va ocupar el càrrec de consellera comarcal per CIU fins el passat mes de juny.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: