Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El consell Comarcal lliurà el diploma de reconeixement de la Festa del Riu a l’ajuntament de Móra la Nova

25 agost 2009 · Noticies

En el darrer ple del Consell va declarar com a manifestació de caire cultural i tradicional d’interès etnològic per la comarca de la Ribera de les curses de Muletes ( o pontones, tal com les coneix en alguns municipis del nord de la comarca). Com va explicar el president del Consell Josep Solé, aquest reconeixement ve donat “ perquè es tracta d’una activitat tradicional a tres municipis de la comarca ( Móra d’Ebre, Móra la nova i Flix ) durant les festes majors. Les curses tenen un singularitat comarcal i creiem que era necessari fer palès aquest reconeixement”.

El passat dia 2 es va lliurar un diploma a l’ajuntament de Móra la nova i un altre al club nàutic del municipi, com a entitats que han mantingut viva la tradició fins avui. L’acte es va repetir el dia 15 d’agost a Flix i els darrers diplomes es lliuraran el dia 29 a Móra d’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: