Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

L’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre acull la II trobada de projectes de Ciutats Digitals

16 juliol 2009 · Noticies

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Josep Solé, ha obert la jornada exposant el reconeixement de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació a la tasca que s’està duent a terme a la comarca en la implantació i formació en TIC entre els ciutadans. “ A la Ribera s’ha treballat molt perquè tots els municipis disposin d’un tele centre o punt TIC perquè des del Consell entenem que l’accés a les noves tecnologies és un dret més que té la ciutadania” “, ha afegit Solé .

Josué Sallent, director general de la Societat de la Informació de la Generalitat, ha participat en la benvinguda de la jornada mitjançant vídeo conferència des de Barcelona. El secretari de la Societat de la Informació ha agraït al Consell Comarcal el fet d’haver organitzat les segona trobada del projecte Ciutat Digitals. “ Unes jornades centrades en la formació en les TIC “, ha subratllat Sallent, “ja que, des que vam plantejar el tema de les Ciutats Digitals, un dels eixos centrals va ser la formació. Perquè entenem que la formació és una forma per que les persones perdin la por a utilitzar les TIC i també perquè els empresaris ens comenten que manca gent formada en les eines de les noves Tecnologies de la informació i la comunicació”.

Sallent també ha demanat al participants que col•laborin en la implementació de les Acreditacions en Coneixement de les TIC (ACTIC) aprovada pel govern català fa unes setmanes.

Durant la jornada, els tècnics del departament d’informàtica del Consell Comarcal riberenc han exposat la seva experiència en el desenvolupament de la formació de les TIC a tots el municipis de la comarca, com un cas de prescripció respecte les tecnologies de la informació i la comunicació.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: