Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Més de 300 persones grans de la Ribera d’Ebre participen en la festa de cloenda del XIX curs de gimnàstica de manteniment

19 juny 2009 · Noticies

La festa ha començat amb una taula d’exercicis que ha omplert la plaça Maria Foix del municipi on els participants han realitzat alguns dels exercicis per tancar el curs.

Posteriorment, el participants i acompanyants dels diferents municipis han disposat de temps per passejar pels carrers del municipi i visitar les exposicions de pauma i patchwork. Al migdia s’ha celebrat un dinar de germanor que ha comptat amb la presència de representant dels ajuntaments del 15 pobles on s’han desenvolupat els cursos de gimnàstica de manteniment.

L’alcalde de Rasquera, i vicepresident del Consell, Bernat Pellisa ha agraït als alumnes la seva participació als cursos i especialment a a la festa de cloenda ja que “ doneu vida social al nostres pobles. Un fet molt important sobretot tenint en compte que són municipis petits i rurals”. Pellisa també ha felicitat a les persones de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal que s’han encarregat d’organitzar l’acte d’avui.

El president del Consell Comarcal, Josep Solé, ha tancat l’acte felicitant l’ajuntament de Rasquera pel suport mostrat en l’organització de l’acte. Solé també ha recordat els motius que van portar a la organització dels cursos de gimnàstica de manteniment: “ d’una banda la millora de la qualitat de vida de la gent gran de la comarca gràcies als avantatge de l’activitat física, però també hi havia la voluntat de possibilitar la trobada, la relació entre gent de pobles diferents. Crec que els objectius, enguany com en les anterior edicions, s’han acomplert abastament.”

Solé ha tancat la seva intervenció amb una exhortació als presents demanant-los que transmetin “ uns valors que vosaltres teniu tant arrelats com són la tolerància, la responsabilitat, l’amistat, el respecte i transmeteu-los a les noves generacions “.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: