Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Una vintena de dones participen en la xerrada Si jo vull, jo puc: que faig i com m’organitzo

4 juny 2009 · Noticies

Més d’una vintena de dones de la comarca, van participar en la xerrada, la qual es va dividir en dues parts. La primera part va tractar els temes següents: Tenir feina: possibilitats i habilitats personals i professionals; possibilitats professionals; l’autoestima; el lideratge i l’autoorganització del meu temps.

La segona part va tractar sobre la cotitularitat en les explotacions agràries i ramaderes: què és i com accedir-hi. Finalment, es va iniciar un debat entre totes les participants com a mesura de reflexió sobre els temes tractats.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: