Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre mostra el seu suport als treballadors d’Ercros

21 maig 2009 · Noticies

El president del Consell riberenc, acompanyat de l’alcalde de Flix i senador, Pere Muñoz, el vice president de l’ens Bernat Pellisa i els conseller comarcals Oscar Bosch i Xavier Borras s’ha reunit amb dos representants del comitè d’empresa d’Ercros per escoltar les seves inquietuds i ,alhora, com assenyalava el mateix Solé “ per buscar, entre tots, estratègies per mira de trobar una solució satisfactòria per a totes les parts, però especialment per als treballadors”.

Solé, tal com ha explicat als representants dels treballadors, considera que la problemàtica de la planta química no és un problema local sinó comarcal. Per aquest motiu s’inciarà un procés de seguiment de les entrevistes amb els diferents les administracions i amb l’empresa per avaluar la situació en cada moment. Tot i que Ercros encara no ha explicat als treballadors com s’aplicarà l’expedient de regulació d’ocupació, el president del Consell assenyala que “l’ERO ha d’anar acompanyat d’un pla de reindustrialització o d’un pla de reocupació dels treballadors. Aquest pla, precisament és el nostre objectiu”.

Tot i que la trobada ha estat amb treballadors d’Ercros, el Consell ha estès el seu suport als treballadors l’empresa Inquide, que també es veuen afectats per un expedient de regulació.

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha anunciat la seva presència a la manifestació que han organitzat demà els treballadors d’Ercros i que començarà a les 14:30h davant la planta.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: