Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i l’empresa pública Adigsa engeguen la Borsa d’Habitatge per al lloguer social a la Ribera

20 maig 2009 · Noticies

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Josep Solé, i el coordinador de Polítiques d’Habitatge de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Jordi Jordan, han signat un conveni de col•laboració entre l’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, pel qual el Consell Comarcal gestionarà la Borsa d’habitatge per al lloguer social de la comarca. La Borsa també inclou assessorament tan a les persones que volen llogar els seus habitatges com aquelles que en busquen.

El coordinador de Politiques d’Habitatge a les terres de l’Ebre, Jordi Jordan ha emmarcat la creació de la Borsa comarcal dins de la política de promoció del lloguer, un dels eixos de treball del seu departament al costat de la promoció d’habitatges de protecció oficial i les polítiques de rehabilitació. Jordan ha assenyalat que amb la Borsa d’habitatge de la Ribera d’Ebre “es cobreix totalment la població de les quatre comarques ebrenques” ja que és la darrera que faltava a les Terres de l’Ebre . El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Josep Solé, ha destacat el fet que amb l’entrada en funcionament de la Borsa, el Consell “, d’una banda, garantitza al propietari el cobrament del lloguer o el pagament dels desperfectes que es puguin produir a l’immoble. De l’altre costat, els que vulguin llogar un pis se’ls ofereix un habitatge de la Borsa amb un preu entre el 20% i el 30% inferior al preu de mercat”.

La Borsa d’habitatge social de la Ribera d’Ebre començarà a funcionar en breu.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: