Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre tanca el cicle de conferències Parlem dels nostre fills 2009

13 maig 2009 · Noticies

El cicle organitzat pel Consell, des de l’Oficina de Joventut de la Ribera d’Ebre, va començar el passat 2 d’abril i es clourà demà.

La primera de les xerrades “Què en sabem de les drogues, els pares?” a càrrec de Manel Roda, treballador i educador social, va oferir un enfocament preventiu de l’ús i abús de les drogues entre adolescents. Pel que fa a la segona, “ Reconèixer la sexualitat dels nostre fills” els membres de l’Associació de Pares i Mares de Gais i Lesbianes (AMPGIL) van oferir les seves experiències alhora de conèixer l’homosexualitat dels seus fills i filles. Des de l’AMPGIL van assenyalar alguns problemes o situacions que compliquen el reconeixement de l’homosexualitat davant dels familiars més propers. Segons l’Associació de Pares i Mares de Gais i Lesbianes la societat actual es basa en principis heterosexuals, pel que l’homosexualitat es vista com un fet fora de la normalitat.

La tercera i última de les xerrades es celebrarà demà a les 18:30 a Flix, a l’aula dobles de l’IES d’aquest municipi i a les 21:30 a l’Auditori de l’Escola de Música de Móra d’Ebre. El títol és “ La disciplina ens limita o ens capacita ?” i vol ser una reflexió al voltant de l’educació en valors, especialment, en la importància de la disciplina a l’hora d’educar els adolescents, ja que es troben en una fase de pas entre la infància i el món dels adults.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: