Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre edita un nou butlletí informatiu digital de promoció econòmica

4 maig 2009 · Noticies

El butlletí ja s’ha distribuït via correu electrònic a més de 500 empreses de la comarca, però també es pot descarregar a la pàgina web del Consell Comarcal (des d’aquí). Aquesta nova acció del Departament de Dinamització forma part de actuacions dirigides a la promoció i impuls del desenvolupament econòmic dels diferents sectors de la comarca.

L’actuació s’emmarca dins de la tasca del Departament dirigida a oferir informació, assessorament i gestió en relació amb qualsevol tipus d’acció que promogui i desenvolupi la dinàmica econòmica empresarial de la Ribera.

A través del butlletí es pot enllaçar amb diferents departaments de Consell Comarcal, així com accedir directament a les diferents convocatòries d’ajut. Cal destacar la recent incorporació de la institució comarcal a la xarxa INICIA. Una eina per a la creació d’empreses del Departament de Treball, centrada en la creació d’activitat empresarial al territori i motivació de l’activitat emprenedora (a la que també s’hi pot accedir directament a través del butlletí).

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: