Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal s’adhereix al manifest a favor de la sortida de l’autovia de l’Aragó per les comarques de Tarragona

27 abril 2009 · Noticies

L’acte d’ahir a Gandesa va servir per mostrar el suport que l’alternativa del traçat de l’autovia de l’Aragó, l’A-68, té entre el teixit polític i econòmic de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona.

Respecte aquesta qüestió el president del Consell riberenc, Josep Solé ha destacat “ la importància de l’acte alhora de mostrar la unanimitat de tots els sectors, econòmics, polítics i socials, de la demarcació de Tarragona per a reivindicar la sortida de l’A-68 per l’opció catalana”. Solé afegeix que “ la presència del secretari de mobilitat, Manel Nadal, tal com va manifestar el mateix secretari, mostrar el suport i la voluntad de la Generalitat alhora de demanar el pas de l’autovia passi per Catalunya. Ja que tothom, com es va mostrar a Gandesa, creu que és la millor opció que hi ha damunt de la taula tan des del punt de vista econòmic, mediambiental i social.

El centenar de personalitats, des de polítics de totes les formacions al parlament fins a empresaris tant de les Terres de l’Ebre com del Camp de Tarragona, reunides al Palau del Castellà.

L’acte d’adhesió a la proposta va reunir un centenar de personalitats del món de la política ( amb la presència de representants de CiU, PSC i ERC, PPC i ICV) i el món empresarial del Camp de Tarragona ( amb representants de les associacions d’empresaris de les Terres de l’Ebre i la del Camp). Va destacar la participació d’una quarantena d’ajuntaments de les comarques ebrenques, del Camp i alguns de la Franja.

En l’acte de Gandesa es van signar dos textos referents a l’A-68. D’una banda un a favor de la opció catalana de l’autovia A-68, de sortida de l’Aragó al mar. I una altra a favor de la interconnexió, de la A-68 amb el sud de les terres de l’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: