Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Els infants del CEIP Pàmies de Ginestar coneixen el funcionament del comerç just mitjançant la història del cacau

2 abril 2009 · Noticies

La taller organitzat per L’oficina de Consum del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i el Col•legi d’Ensenyament Infantil i Primari Pàmies de Ginestar amb el suport de l’Agència Catalana de Consum i l’Ajuntament de Ginestar, s’ha celebrat aquest matí amb vint-i-cinc alumnes dels diferents cursos.

José Luís Garcés, de Totmón, ha iniciat el taller amb un conte que ha servit d’introducció. Segons Gracés “avui estem treballant amb infants petits per tant ho farem més didàctic que disfrutin. Però també que aprenguin quan avui quan obrin un dels ous sorpresa del comerç just es preguntin de què està fet aquest ou, i coneguin d’un prové el cacau”

En el mateix sentit s’expressen les mestres d’infantil del col•legi de Ginestar. Com explica Gisela Farnós tutora de p-5 “ la presentació del comerç just ens serveix per parla de valors ètics que moltes vegades es difícil de parlar-ne en el dia a dia de l’escola. A més, s’ofereix als nens una contraoferta al món consumista, en què és molt més fàcil ser consumista que no pas tindre un consum responsable”.

La elaboració d’una mona amb cacau i un ou sorpresa del comerç just ha servit per tancar el taller.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: