Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Les Associacions de dones de la Ribera d’Ebre omplen el Casal de Móra la nova en la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora

9 març 2009 · Noticies

Enguany des dels Servei de la Dona del Consell Comarcal es va plantejar l’acte del Dia de la Dona com un festa participativa en què les Associacions de Dones han tingut un paper molt important, ja que, han estat les encarregades de seleccionar una de les seves integrants. Des de cada associació s’han exposat les raons de la tria de cada una però en tots els casos s’ha valorat el fet de tira endavant un negoci, un treball i la família en les condicions que s’hagin plantejat al llarg de la seves vides.

La llista de les elegides és la següent: ( Nom del municipi – guanyadora ):

-Benissanet – Teresa Solé
– Flix – Elena Castellví
– Garcia – Josefa Artigas
– Ginestar – Irene Escorihuela
– Miravet –Ana Calero
– Móra d’Ebre – Carme Moriña
– Palma d’Ebre – Aymi Ciuraneta
– Rasquera – Maria Piñol
– Riba Roja – Anita Blanch
– Tivissa – Antonia Llorenç
– Vinebre – Juanita Tarragó
– Móra la Nova – Dolors Pellisé

Els municipis d’Ascó i la Torre de l’Espanyol han excusat la seva absència en l’acte.

Durant l’acte que s’ha fet palès diferents històries de cada una de les guardonades. Tot i així es podia establir un nexe comú en la repetició dins de cada repàs de la vida de les elegides de paraules com treball, família, empenta ( i emprenedoria) , dolor, altruisme i alegria.

El conseller de l’Àrea de la Dona del Consell Comarcal, Bernat Pellisa, ha tancat l’acte amb la lectura del manifest del dia Internacional de la Dona Treballadora mentre que Josep Solé, president de l’ens comarcal, ha fe palès el desig que en un futur no gaire llunya, “ no sigui necessaris actes i dies com aquest, per que voldrà dir que la dona ha arribat a la igualtat real en tots els nivells i sectors de la vida social”.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: