Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Ràdio Móra d’Ebre debat sobre el futur de la comarca amb 6 alcaldes de la Ribera d’Ebre

28 febrer 2009 · Noticies

Els alcaldes de Riba-Roja, Ascó, Flix, Mòra la Nova, Móra d’Ebre i Tivissa van esposar les mancances i els punts de la Ribera d’Ebre de cara al futur, sobretot, tenint en compte l’actual crisis econòmica d’abats global.

Tot i alguna petita divergència, els alcaldes van trobar diversos punts en comú. D’una banda, la necessitat de treballar tots els municipis en la mateix línia i sentit, obviant el color dels respectius partits, i buscant la unanimitat alhora de demanar la millora d’algunes infraestructures com ara la línia ferroviària.

Els alcaldes dels sis municipis també van defensar d’una manera força unitària el sector que al seu entendre ha de ser el motor de la comarca: el sector industrial. L’existència de sòl industrial i la poca capacitat que té el turisme van ser els arguments esgrimits.
Al costat del sector industrial, s’ha de mantenir i potenciar la producció energètica, un sector que ja té tradició a la comarca, amb els grups nuclears d’Ascó, però que s’ha es veurà ampliada amb la central de cicle combinat projectada a Riba-Roja.

El debat va ser seguit en directe per representants d’entitats de la comarca i representants polítics. Els oients de Ràdio Móra d’Ebre, cadena SER, van poder també seguir el desenvolupament del mateix.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: