Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Les alumnes del V Taller d’Ocupació de la Ribera d’Ebre tanquen el mòdul d’iniciació a la informàtica

23 febrer 2009 · Noticies

Aquestes classes es van les dues passades setmanes al Telecentre de la Ribera d’Ebre, de 8 a 10 del matí, sota la supervisió del director del Taller, Bernat Torres. El contingut de les classes es van centrar bàsicament en el funcionament de l’ordinador, l’ús d’eines ofimàtiques ( iniciació en l’ús de programes de tractament de textos i fotografies ) i Internet de la Plataforma de Formació TIC del Telecentre de la Ribera d’Ebre.

Segons Torres, el curs vol donar eines de la informàtica que s’usen “ a la vida quotidiana”. El director del taller, “s’ha explicat una mica com funciona l’ordinador però l’objectiu és aprendre a fer servir els programes i sobretot les utilitats d’Internet, per exemple com baixa un programa de la xarxa o com envia un correu”.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: