Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre lliura la Sirga d’Or al Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre

1 febrer 2009 · Noticies

La sala Ca Don Ventura de Flix va ser l’escenari de presentació de la darrera Miscel•lània, la revista que edita el CERE i que, precisament, dedica aquest primer número extraordinari als 25 anys de l’entitat. Unes cent persones, la majoria de socis de l’entitat, van omplir l’aforament de l’espai.

L’acte va comptar amb participació de l’alcalde de Flix, Pere Muñoz; Josep Santesmases president de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla catalana; Josep Solé, president del Consell Comarcal; Xavier Vega, director dels serveis territorials de Cultura a les Terres de l’Ebre i Lluis Salvador, delegat de la Generalitat a les Terres de l’Ebre.

Al final de l’acte es va dur a terme el lliurament de la Sirga d’Or extraordinària que el president del Consell, Josep Solé va lliurar al president del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, Josep Moragrega. Solé va destacar la unanimitat de tots els partits alhora d’atorgar el premi de la Sirga d’Or extraordinària al CERE “ en reconeixement a seva trajectòria i treball, a la seva implicació durant els darrers 25 anys que ha contribuït al desenvolupament de la nostra comarca, ha millorar-ne la qualitat de vida dels seus ciutadans i ciutadanes, ha recuperar i preservar la nostra identitat i la cohesió social”.

El president del CERE es mostrava satisfet amb el premi, “ no hi pot haver millor colofó per 25é aniversari de l’entitat”. Moragrega va afegir que la Sirga d’Or li dona al Centre d’Estudis “ energia i força per seguir treballant 25 anys més”.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: