Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Fira Intercomarcal de l’Oli de la Ribera d’Ebre ( FIO) reuneix els productors de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat

25 gener 2009 · Noticies

La Fira Intercomarcal de l’Oli ha reunit enguany 37 productors d’oli de la Ribera i les comarques veïnes de la Terra Alta i el Priorat.
La inauguració de la fira, dissabte, va anar a càrrec del conseller de Governació, Jordi Ausàs, que va recorda el suport institucional a les entitats locals i la fita de l’any 2011 per iniciar el projecte pilot de la Vegueria de l’Ebre. Al costat d’Ausàs també van participar en l’acte d’inauguració el director dels SS TT d’Agricultura a les TT EE, Antoni Espanya, i el seu homòleg del departament de Governació, Carles Pasqual; el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Josep Solé; el president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Pere Martí; el vice president del Consell Comarcal del Priorat, Joan Carles Garcia; i Pasqual Bellmunt director del certamen.

Per la seva banda, l’alcalde de Móra la Nova, Joan Sabanza va destacar la vinculació entre les tres comarques productores i va ressaltar l’èxit de la convocatòria tot i el fort vent que va fuetejar la comarca de la Ribera el passat dissabte.

Durant l’acte d’inauguració es van lliura els premis del VII Concurs d’Olis de la FIO.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: