Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Els municipis de la Ribera d’Ebre donen el seu suport a la candidatura de Tarragona 2017

25 gener 2009 · Noticies

Els alcaldes i els representants dels municipis i entitats esportives de la Ribera d’Ebre van mostrar el seu suport en l’acte de presentació de la candidatura tarragonina a acollir el XXVIII Jocs del Mediterrani l’any 2017.

El comissionat de la candidatura, Mario Rigau, es va mostrar convençut que Tarragona serà la seu del Jocs del Mediterrani atès que “ sabent que la Ribera d’Ebre difícilment tindrà programa de competicions però ,tot i això, avui, aquí hi ha una representació de tots els municipis per donar suport a Tarragona, una força que no crec que tinguin la resta de candidatures”. En aquest sentit el comissionat va assenyalar que la comarca de la Ribera tindrà el seu protagonisme en els programes d’activitats paral•leles que també inclou el dossier de la candidatura.

El president del Consell Comarcal, Josep Solé, va destacar l’oportunitat que suposa la celebració d’un Jocs del Mediterrani no només per la ciutat de Tarragona sinó per tota la demarcació; “ tot el ressò mediàtic que té un esdeveniment com aquest afavoreix no només els municipis sinó també les comarques de la demarcació. Pot significar, com al seu dia els Jocs Olímpics de Barcelona 92’, un salt qualitatiu i de promoció d’un territori. En aquest cas la demarcació de Tarragona”. El president del Consell comarcal va oferir, a més, la comarca per realitzar les activitats paral•leles als Jocs que la candidatura li concedeixi.

A nivell esportiu, Solé va ressaltar la transcendència pels joves esportites del territori, ja que “ veuran en els Jocs una fita i un objectiu al seu esforç diari”.

Solé també va explicar els motius per la impossibilitat de formalitzar l’acte de signatura formals dels convenis de suport dels diferents ajuntaments que s’havia previst dur a terme. El president del Consell Comarcal va anunciar que en breu la candidatura anirà reben els convenis signats i aprovats pels diferents consistoris riberencs.

L’acte també va comptar amb la participació dels reconeguts esportistes Vito Fuster, amb arrels familiar a la capital de la Terra Alta, i l’ex jugador i membre de l’equip tècnic del Gimnàstic de Tarragona, Antoni Pinilla.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: