Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Les administracions locals de la Ribera d’Ebre mostren el seu suport a la candidatura de Tarragona 2017

23 gener 2009 · Noticies

Demà dissabte és celebrarà un acte a la Llanterna on es presentarà la candidatura al alcaldes i consellers comarcals. Alguns dels municipis presents ja han confirmat la seva voluntat de donar el suport a la candidatura tarragonina. Avui, a més, es presentarà la candidatura als mitjans de comunicació.

Els Jocs del Mediterrani son una sèrie de competicions esportives entre atletes que pertanyen als diferents Comitès Olímpics Nacionals de les nacions riberenques del Mediterrani i que han estat acceptades pel Comitè dels Jocs Mediterranis, en conformitat a l’Estatut Olímpic. Els Jocs del Mediterrani es celebren cada quatre anys, després dels Jocs Olímpics.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: