Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La xarxa de Telecentres de la Ribera protagonitza una reportatge de la pàgia web Punt TIC

14 gener 2009 · Noticies

Flix, la Torre de l’Espanyol, Móra la Nova, Móra d’Ebre i Benissanet són 5 de les 18 seus que es troben al territori de la Ribera d’Ebre. Tot i la seva separació física, els 18 punts conformen una mateixa realitat i treballen de forma cohesionada per promoure l’ús i el coneixement de les TIC entre la seva població. Mitjançant aquest sistema, cada població disposa d’una seu municipal que permet que els seus ciutadans puguin connectar-se, sense necessitat de desplaçar-se. Totes aquestes seus estan coordinades pel Punt TIC de Móra d’Ebre, ubicat a la Seu Comarcal de la Ribera d’Ebre.

En el següent vídeo-reportatge, les cinc seus ens parlen de cinc temes i projectes sobre els quals s’està treballant en el territori. Són: la formació, la dinamització, l’aplicatiu de gestió, el programari lliure i l’assessorament tècnic.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: